Vcoderz Community
We create websites that have it all, beauty & brains
Lebanon Web Design & Development - Coddict
 

Go Back   Vcoderz Community > Computer Zone > Computers & Information Technologies

Notices

Computers & Information Technologies Ģ Everything related to computers and internet. ģ

Reply
 
Share Thread Tools Search this Thread
Old 01-04-2013   #31
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default



__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2013   #32
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013   #33
Neoxter
Beyond the Code
 
Neoxter's Avatar
 
Last Online: 06-15-2014
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,993
Thanks: 2,214
Thanked 3,426 Times in 1,499 Posts
Groans: 57
Groaned at 69 Times in 52 Posts
Default

you can't install a display language in premium, bas shu baddak feya.

you can install a typing language..ana 3ade 3melta
__________________
Whatever you do, do it for the Lulz.
Neoxter is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013   #34
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Neoxter View Post
you can't install a display language in premium, bas shu baddak feya.

you can install a typing language..ana 3ade 3melta
You mean i cant view Arabic , but i can type Arabic ?
__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-06-2013   #35
Neoxter
Beyond the Code
 
Neoxter's Avatar
 
Last Online: 06-15-2014
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,993
Thanks: 2,214
Thanked 3,426 Times in 1,499 Posts
Groans: 57
Groaned at 69 Times in 52 Posts
Default

no i meant lamma yseer l windows hek: start = ebda2 :P

try this http://www.intowindows.com/how-to-in...-home-premium/
__________________
Whatever you do, do it for the Lulz.
Neoxter is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013   #36
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Neoxter View Post
no i meant lamma yseer l windows hek: start = ebda2 :P

try this http://www.intowindows.com/how-to-in...-home-premium/
I upgraded my windows to ultimate (for free ofcourse) , would it be considered now non genuine ?
__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2013   #37
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

Is there any way i can play Fifa 13 or PES 13 between my laptop and another? ( Not online but wireless )
__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-09-2013   #38
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 6 Days Ago
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,241 Times in 2,545 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 01-10-2013   #39
H@SSāN
حـسـا ن
 
H@SSāN's Avatar
 
Last Online: 05-07-2014
Join Date: Mar 2008
Posts: 1,594
Thanks: 2,264
Thanked 953 Times in 586 Posts
Groans: 56
Groaned at 38 Times in 27 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by SysTaMatIcS View Post
Is there any way i can play Fifa 13 or PES 13 between my laptop and another? ( Not online but wireless )
I don't think so.. buy the original disc, it's worth the money...
__________________
http://forum.vcoderz.com/best-trance-2011-t21339/index.html
H@SSāN is offline   Reply With Quote
The Following User Says NO Thank You to H@SSāN For This Un-useful Post:
SysTaMatIcS (01-11-2013)
Old 02-16-2013   #40
Neoxter
Beyond the Code
 
Neoxter's Avatar
 
Last Online: 06-15-2014
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,993
Thanks: 2,214
Thanked 3,426 Times in 1,499 Posts
Groans: 57
Groaned at 69 Times in 52 Posts
Default

yes of course, just like the multiplier games in Networks, both games have to be connected to the internet using the same internet source, and the network sharing settings must be enabled in your windows.
__________________
Whatever you do, do it for the Lulz.
Neoxter is offline   Reply With Quote
Reply

  Vcoderz Community > Computer Zone > Computers & Information Technologies

Tags
laptop



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:28 PM.


Lebanon web design and development
Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Share