Vcoderz Community
We create websites that have it all, beauty & brains
Lebanon Web Design & Development - Coddict
 

Go Back   Vcoderz Community > Computer Zone > Computers & Information Technologies

Notices

Computers & Information Technologies « Everything related to computers and internet. »

Reply
 
Share Thread Tools Search this Thread
Old 12-01-2009   #1
Abruzzy
Vcoderz Team
 
Abruzzy's Avatar
 
Last Online: 02-22-2014
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,660
Thanks: 611
Thanked 1,370 Times in 806 Posts
Groans: 19
Groaned at 31 Times in 26 Posts
Question Should I Upgrade To Windows 7 ?!

Hey guys ... i recently bought a new laptop ... Vaio VGN-FW 190 !!
here are some of its specs

* Windows Vista Home Premium
* 4 Gb Rams DDR2
* 32 bit
* 2.83 Core 2 Duo
* Blue-Ray Disc R/W
etc...

so i was wondering if i upgrade it from this vista bullsh*t to windows 7 ?!
Where should i do it in leb ?!
What do you think guys ?!
And by the way i went to Sony's official website w ma fi drivers la elo for windows 7 !! so what should i do in such case ?!
PS: A friend of mine also told me that i can only upgrade it to windows 7 without even formating my laptop and loosing data ...

Please Help !!

Thanks !!


Abruzzy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #2
Kingroudy
Super Moderator
 
Kingroudy's Avatar
 
Last Online: 08-01-2019
Join Date: May 2006
Posts: 5,580
Thanks: 1,888
Thanked 2,653 Times in 1,593 Posts
Groans: 55
Groaned at 35 Times in 32 Posts
Default

yes .
__________________
click on 'Groan' to switch to my left testicle.
Kingroudy is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #3
TAREK®
~ Golden Boy ~
 
TAREK®'s Avatar
 
Last Online: 06-14-2013
Join Date: Oct 2007
Posts: 11,464
Thanks: 11,906
Thanked 5,073 Times in 3,294 Posts
Groans: 190
Groaned at 82 Times in 72 Posts
Default

HELL YES I used to have VISTA on my laptop shelto w nazalet el windows 7, man 3am bous el ared Windows 7 is the Windows vista look and the windows xp speed


it is amazing

PS: VISTA SUCKS
__________________
Glory Glory Man United - Always A Red Devil
TAREK® is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to TAREK® For This Useful Post:
7alewi (12-01-2009)
Old 12-01-2009   #4
Tawa
 
Tawa's Avatar
 
Last Online: 06-12-2019
Join Date: Mar 2006
Posts: 6,245
Thanks: 2,120
Thanked 3,365 Times in 1,740 Posts
Groans: 29
Groaned at 44 Times in 35 Posts
Default

None of you guys answered the guy's questions, you just answered the title
Quote:
Originally Posted by Abruzzy View Post
so i was wondering if i upgrade it from this vista bullsh*t to windows 7 ?!
Go for it.

Quote:
Originally Posted by Abruzzy View Post
Where should i do it in leb ?!
Either buy a Genuine copy and do it yourself, very easy.
Or get a cracked version, and also do it yourself . // It's the same.

Quote:
Originally Posted by Abruzzy View Post
And by the way i went to Sony's official website w ma fi drivers la elo for windows 7 !! so what should i do in such case ?!

Most of windows7's drivers are the same as vista's, you shouldn't be worrying about this, anyways, if a driver is not released yet, I think it'll be soon, cause Windows 7 is invading all Vista PCs.


Quote:
Originally Posted by Abruzzy View Post
PS: A friend of mine also told me that i can only upgrade it to windows 7 without even formating my laptop and loosing data ...
True, but you do loose some drivers, like the VGA's
__________________
What we do in life, echoes in eternity.
Tawa is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Tawa For This Useful Post:
Abruzzy (12-03-2009)
Old 12-01-2009   #5
M|ch
Registered Member
 
M|ch's Avatar
 
Last Online: 12-19-2011
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,476
Thanks: 66
Thanked 884 Times in 516 Posts
Groans: 0
Groaned at 25 Times in 18 Posts
Default

tayeb where can we find windows 7?
of course not genuine ?
is it compatible with nvidia and other drivers?
it upgrades ur OS or u have to format ?
can u update it ? or because it is not genuine u cant?
M|ch is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #6
Tawa
 
Tawa's Avatar
 
Last Online: 06-12-2019
Join Date: Mar 2006
Posts: 6,245
Thanks: 2,120
Thanked 3,365 Times in 1,740 Posts
Groans: 29
Groaned at 44 Times in 35 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by M|ch View Post
tayeb where can we find windows 7?
of course not genuine ?
You don't ask for a non genuine copy of a Microsoft Operating System in public

Anyways, it's everywhere


Quote:
Originally Posted by M|ch View Post
is it compatible with nvidia and other drivers?
Not all of them, mostly, old hardware don't have drivers to Windows7, but you can always search in Nvidia's web.

Quote:
Originally Posted by M|ch View Post
it upgrades ur OS or u have to format ?
can u update it ? or because it is not genuine u cant?
It is just like any other operating system installation, you can formatInstall, or upgradeInstall.

There is no difference between installing a Genuine copy or a None Genuine one, the installation is literally the same, because an operating system is considered None Genuine until you activate it after the installation is over.
__________________
What we do in life, echoes in eternity.
Tawa is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #7
M|ch
Registered Member
 
M|ch's Avatar
 
Last Online: 12-19-2011
Join Date: Jan 2007
Posts: 1,476
Thanks: 66
Thanked 884 Times in 516 Posts
Groans: 0
Groaned at 25 Times in 18 Posts
Default

^^^^

yea but u cant update it , for example when i had Windows XP i couldnt install updates for it, because it was not genuine. thats what i meant.
M|ch is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #8
SysTaMatIcS
Registered Member
 
SysTaMatIcS's Avatar
 
Last Online: 04-17-2018
Join Date: Dec 2006
Posts: 10,466
Thanks: 14,135
Thanked 4,242 Times in 2,546 Posts
Groans: 186
Groaned at 198 Times in 120 Posts
Default

I got the win 7 , it says on the cover final build , but im afraid that it mite be an RC or RTM , how can i be sure ??
__________________
problems of performance appraisal is that it sucks to memorize them
SysTaMatIcS is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #9
7alewi
Vcoderz Team
 
7alewi's Avatar
 
Last Online: 09-03-2014
Join Date: Jan 2009
Posts: 1,438
Thanks: 776
Thanked 1,299 Times in 786 Posts
Groans: 1
Groaned at 1 Time in 1 Post
Default

Quote:
Originally Posted by M|ch View Post
^^^^

yea but u cant update it , for example when i had Windows XP i couldnt install updates for it, because it was not genuine. thats what i meant.

You can, as Tawa said


PM me
Quote:
Originally Posted by Tawa View Post

it's everywhere
7alewi is offline   Reply With Quote
Old 12-01-2009   #10
Neoxter
Beyond the Code
 
Neoxter's Avatar
 
Last Online: 06-15-2014
Join Date: Sep 2008
Posts: 2,993
Thanks: 2,214
Thanked 3,426 Times in 1,499 Posts
Groans: 57
Groaned at 69 Times in 52 Posts
Default

just get the final copy and u can crack it with couple of clicks, when cracked its basically the same as a genuine copy, only idiots these days buy genuine copies :/
__________________
Whatever you do, do it for the Lulz.
Neoxter is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Neoxter For This Useful Post:
7alewi (12-01-2009), SysTaMatIcS (12-01-2009)
Reply

  Vcoderz Community > Computer Zone > Computers & Information Technologies

Tags
upgrade, windows



Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 10:49 AM.


Lebanon web design and development
Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger
Share